NKL Contactlenzen introduceert Menicon BloomTM

kom naar het event op
Maandag 17 juni 2019 in Maarssen

Wilt u ook bewezen veilig en effectief met behulp van orthokeratologie myopie controle toepassen bij uw klanten? Menicon BloomTM is het enige behandelprogramma ter wereld dat een CE-keurmerk heeft voor myopie controle met ortho-K.

Reserveer meteen uw ticket

Menicon Bloom is het eerste behandelplan voor myopie controle met ortho-K ter wereld dat bewezen veilig kan worden ingezet. Het CE-keurmerk maakt Menicon Bloom de enige on-label methode voor myopie controle middels orthokeratologie. Tijdens deze informatieve middag brengen we u volledig op de hoogte. We lichten u in over de details en u kunt zich ter plekke inschrijven om dit unieke behandelplan te kunnen aanbieden aan uw klanten.

Let op: om Menicon Bloom te mogen aanpassen moeten er het afgelopen jaar minimaal 24 ortho-k lenzen bij NKL zijn besteld (i.v.m. ervaring met orthokeratologie) en dient er een optometrist aanwezig te zijn in uw winkel.

Het programma

Maandag 17 juni 2019 | InnStyle | Herenweg 55 in Maarssen

13.30 - 14.00 Ontvangst
14.00 - 16.00 Introductie Menicon Bloom
Peter Nijhuis Welkom
dr. ir. Bart van der Linden Het belang van on-label
dr. Jennifer Choo Myopie controle nu en in de toekomst
dr. Jacinto Santodomingo Update laatste onderzoeken myopie
Sander Sterk Menicon Bloom, de werkwijze
Wouter van der Bent Menicon Bloom in de praktijk
Evert Aaij Menicon Bloom, aan de slag
16.00 - 17.00 Borrel


Komt u ook? Reserveer nu uw ticket

De registratie voor het Menicon BloomTM introductie evenement verloopt via Eventbrite. Klik op de knop hieronder om uw ticket te reserveren.

Reserveer uw ticket